Hos Fladså Tømrer og Snedker i Næstved tilbyder vi en række forskellige opgaver indenfor tømrerarbejde. Vi har mange års erfaring i tømrerfaget. For os er det særligt vigtigt at anvende gode materialer, således at vi har de bedste forudsætninger for det gode håndværk. Vi tror på at gode materialer og godt håndværk er vejen til et solidt byggeri, hvor levetiden er lang.

Skal du bruge en tømrer?

Hos Fladså Tømrer og Snedker tilbyder vi moderne og nytænkende løsninger for dig. Vi er desuden oplært i den gamle håndværkerskole og vi anvender derfor stadig de gamle teknikker med respekt for materiale og håndværk i sig selv. Det tror vi er den bedste løsning for at opnå holdbare og solide løsninger for vores kunder. Vi har mange glade kunder på Sydsjælland og Midtsjælland. Fladså Tømrer og Snedker hjælper både private og erhverv med tømrerarbejde og snedkerarbejde.

Nyt tag eller udskiftning af vinduer og døre

Vi er specialister i tagrenoveringer og udskiftninger af døre og vinduer. Ved renovering af tag udfører vi et tagtjek som skal identificere hvilket tilstand dit tag er i. Vi udfører også mange udskiftninger og monteringer af nye vinduer og døre. Vi hjælper både private med boliger og erhvervsbygninger.

Vi udfører alle opgaver indenfor tømrer og snedkerfaget. Ring til os for at høre mere om dine muligheder nu på telefon 20 81 74 85.