Skal I have nyt tag?

Tagrenoveringer og nyt tag kan være en uoverskuelig opgave for mange danskere. Mange ved, at det kan være en stor udgift. Hvis du er husejer og ikke gennemgår dit tag og undertag, kan du pludselig ende med en stor udgift til et helt nyt tag. Det er derfor vigtigt at efterse sit tag, undertag og konstruktion oftere, så man kan udbedre taget i tide og undgå en stor udgift til nyt tag. Hos Fladså Tømrer og Snedker i Næstved er vi specialister i tagrenoveringer og udskiftning af tag.

Skal levetiden på dit tag forlænges?

Vi har mange års erfaring med udskiftning af tag, renovering af tag og nyt tag. Vi går meget op i godt håndværk og udfører vores arbejde efter alle forskrifter. Vi bruger udelukkende kvalitetsmaterialer til alle vores opgaver. Hos Fladså Tømrer og Snedker i Næstved hjælper vi både private og erhverv.

Nyt tag eller renovering af tag

Vi kan hjælpe dig uanset hvilket typer tag du har eller kunne tænke dig. Vi har erfaringer med eksempelvis:

  • Tagpap
  • Nyt tag med solceller
  • Tegltag
  • Reparation af tag
  • Nyt tag

Mange danskere har ældre huse med originale tag på. Vi hjælper mange med nyt tag på 70’er huse og i nybyggeri. Vi tager gerne et kig på dit tag, så vi kan identificere hvilken tilstand dit tag er i, og om det evt. kan nøjes med en renovering af taget eller om der skal et helt nyt tag til. Er dit tag beskadiget eller for medtaget af vind og vejr, så kan vi hjælpe med renovering og reparation af taget. Derfor er det vigtigt, du efterser dit tag, for at undgå store udgifter.